TopSeal Coating Concepts

Voor auto, fiets en motorfiets

Of het nu om een auto, fiets of motorfiets gaat…  ze zijn gebouwd om u en/of uw klant vele jaren rijplezier te bezorgen. En geloof het of niet, er is een manier is om ervoor te zorgen dat uw klanten langer van uw product kunnen genieten: laat de auto of (motor)fiets behandelen met TopSeal, voor permanente lakbescherming.

Bike Giant
TopSeal is een zogenaamde keramische coating, die een verbinding aangaat met de harde blanke laklaag. Zo is de lak nog een stuk beter beschermd tegen krassen en uv-straling, maar ook tegen vogelpoep, insectenresten, boomsappen, strooizout, chemische stoffen en nog veel meer onheil. TopSeal heeft een andere werking dan de ander coatings die u misschien wel kent. Die vormen alleen een laagje over de lak heen en zijn daardoor beduidend gevoeliger voor slijtage.

5 jaar garantie!

TopSeal is gemaakt om minstens zo lang mee te gaan als het vervoermiddel waar het op aangebracht is. Eén keer aanbrengen is genoeg voor vele jaren rijden zonder zorgen. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op onze behandeling (mits door ons of één van onze partners aangebracht).

Nooit meer in de was zetten

Na behandeling met TopSeal is de lak niet alleen perfect beschermd maar ook nog heel eenvoudig te reinigen. In de was zetten hoeft niet meer. Het enige wat u nodig heeft, is af en toe wat water met shampoo. Na elke wasbeurt ziet de lak er weer fantastisch uit. De glans blijft langer intact en dankzij de uv-bescherming blijft de kleur net zo fris en sprekend als op de dag van aflevering.

Dat gunt u uw klanten toch ook?

TopSeal coating concepts

Voor TopSeal Partners

Door te werken met ons partner netwerk bent u altijd verzekerd van top kwaliteit en kunnen wij onze garantievoorwaarden ook hard maken.

Een TopSeal partner:
– is getraind op het juiste niveau
– hanteert marktconforme en prijzen
– zorgt voor het juiste advies
– kan onder voorwaarden toetreden tot het Top-Seal partner netwerk
– is een geselecteerde gedreven vakman of vrouw
– is TopSeal gecertificeerd en gaat mee met de innovatie van ons netwerk

Zoekt u een TopSeal partner?
Bel dan Rob ten Brinke: 06 50 64 52 50

Wilt u TopSeal Partner worden?
We geven graag een presentatie, neem contact op via info@top-seal.nl